Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Açıldı

Güvenal Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği, Alsancak'ta hizmete girdi.

Güvenal Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği, Alsancak’ta hizmete girdi.
Güvenal Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği sahibi Op. Dr. Feray Güvenal, kliniğinin İzmir'e yeni bir soluk getireceğini belirterek, Şair Eşref Bulvarı üzerinde bulunan kliniğimiz, normal doğum ve kadın hastalıkları hizmetlerinin yanında hamilelik yogasına kadar  hizmet verecek geniş bir yelpazeye sahiptir. Hedefimiz sağlık hizmetlerinde İzmirliler'in yanında, yakınında olabilmek dedi.
Dr. Güvenal  kliniğinin, İzmir'in vazgeçilmez  cazibe merkezi Alsancak, Şair Eşref Bulvarı no 68 Celardin Apartmanı Kat 4 Daire 6 adresinde hizmete açıldı. Dr. Feray Güvenal, “Eşim Jinekoloj ve Onkoloji Cerrahisi konusundan uzman Prof Dr Tevfik Güvenal’ında hizmet vereceği klinikte ileri teknoloji cihaz donanımı, deneyimli ve güler yüzlü personeli, hastalara kendilerini evlerinde hissettirecek modern mimarisiyle  hastaların tüm ihtiyacı karşılayacağız” şeklinde konuştu.
Geçtiğimiz hafta açılışını yaptıkları poliklinikte, Güvenal çiftini doktor arkadaşları ve eski hastalarından 200 kişilik bir grup yalnız bırakmadı.
Açılışta bir konuşma yapan Prof Dr. Tevfik Güvenal  Gerek benim, gerekse de eşimin hastalarından gelen yoğun talep sebebiyle böyle bir kliniği açmaya karar verdik.  Burada ileri düzey tetkiklerin yapılıp sonuçları dijital ortamda hastalara ekranda gösterim yapabileceğimiz yenilikçi teknolojiyle donatılmış bir sisteme  sahibiz. Hastalarımız anne adaylarımız burada tüm sorularına ve sorunlarına yanıt alabilmesi için bu alt yapıyı hazırladık” şeklinde konuştu.